zondag 2 augustus 2009

Hallo allemaal ik ben er weer !

Caravan +voortent en luifel.

Ons uitzicht uit de caravan.

Je word wakker en ziet dit.

Hallo blogdinnetjes, ik ben weer terug van onze bijna 4 weken vakantie. We zijn met de auto naar Blanes (Spanje) gereden en hebben daar de caravan in de stalling staan en opgehaald dan zetten we de hele handel op en begint onze vakantie. We staan meestal naast het strand en hebben dus dit schitterende uitzicht iedere dag. In de zee links achter die berg ligt Lloret de mar. Het weer was niet altijd even goed, veel wind en bewolkt maar we hebben het er altijd veel lol met belgen, fransen, en natuurlijk nederlanders. We komen er al jaren dus het is net of je thuis komt heel gezellig dus. Maar aan al het leuke komt ook een eind en nu zijn we dus alweer 1 week thuis en heb ik alweer gewassen en op onze slaapkamer het behang eraf gehaald want afgelopen vrijdag kregen we ons nieuwe boxspringbed (want het waterbed was voor de vakantie alweer kapot) dus nu moet ik als het niet meer zo warm is nog behangen. Net of je niet bent weggeweest, maar wel meer energie. Dus nu kon ik dus eindelijk mijn laptop aandoen en dit gaan schrijven aan jullie. Ik heb bij sommige bloggers nog weleens vanuit Spanje een reactie achtergelaten maar het ging erg moeizaam op internet vanuit daar en zeker toen het drukker werd.Het is heel raar dat je geen reactie terug krijgt en niet kan schrijven dat je op vakantie bent. Dus daarom nu dit verhaal en ik heb jullie ondanks de lekkere vakantie wel gemist, maar ik ben er weer en ga weer reacties achterlaten bij jullie, dus tot gauw.

Liefs en zonnige groetjes


Posted by Picasa

22 opmerkingen:

*Ellen* zei

he Paula welkom thuis, denk al waar zit ze toch maar als ik op zo'n plekkie stond zou ik ook willen blijven en ff geen zin hebben in bloggies, benieuwd wat je voor inspiratie hebt op gedaan en succes met behangen jakkie brrr weet wel iets leukers haha

Eef zei

Hallo Paula,

Gezellig dat je er weer bent.
Leuke foto's heb je geplaatst ziet er gezellig uit daar in Spanje.
Succes met behangen,wij zijn hier ook bezig met het opknappen van de woonkamer,dus wat dat betrefd kunnen we elkaar een handje geven hoor,hahaha.

Groetjes Eef

Ilonka zei

Welkom thuis en wat had je een mooi plekkie. Wat een uitzicht.
Ik kijk weer uit naar je creaties.

Groetjes Ilonka

Angelique zei

wat ontzettend fijn dat je er weer bent paula! Wat hebben jullie daar een ideaal plaatsje zeg, zo lekker rustig en meteen aan de zee!! Fijn dat je weer helemaal uitgerust aan de slag kan met je slaapkamer! Wij hebben nu vakantie dus ben ik er weer even minder!

liefs angelique

Karin zei

Fijn dat je weer terug bent Paula. Vervelend hè dat je beter niet kunt vertellen dat je op vakantie bent. Ik vond het ook niet leuk maar ja... beter voorkomen dan genezen zeg ik maar. En behangen als je net weer terug bent... had je voor die tijd moeten doen...!!!

Corry zei

Hoi Paultje
Fijn dat je terug bent.
Ik had je al gezien bij Thea en je was al weer druk bezig voor de beurs (ik zeg hier even niet waarmee) maar leuk dat het wordt hahaha.
Hugs Corry

cats whiskers zei

Nice to have you back dear, hope you had a good time sweetie
Hugs Jacqui x

Jacqueline (Sjakkie) zei

Hoi Paula,

Ik vind het natuurlijk ook fijn dat je terug bent, en n.a.v. de reactie van Corry ben ik toch wel heel nieuwsgierig! Ga ik dat morgen ook horen?
Groetjes van Sjak

Made by Janet zei

Hallo dan...wat een gave standplaats zeg!!!
Helaas gaan we wegens omstandigheden dit jaar niet op vakantie dus dan kwijl ik maar even bij de foto`s van anderen..hihi
Nou we zien je kaartjes wel weer tegemoet en sucses met behangen en zo..

Groejtes Janet

José van Oers zei

Hai Paula, Ik had je al gemist maar dacht wel dat je op vakantie was alleen zolang...... En wat een gaaf plek hebben jullie daar zeg zou zowat jaloers worden. En in dat behangen zou ik geen zin hebben kan Hans het niet doen. hahahahahahha.
Ben benieuwd wat jullie voor de beurs hebben maar ik zal het dan wel zien. Wij gaan wel naar Zwolle en Goes en ik begijp jullie alleen Den Bosch. Maar duurt ook niet zo heel lang meer. Heel veel groetjes José

Anoniem zei

Hoi Paula wat geweldig kamperen,dat vind ik het leukste wat er is,heerlijk buiten leven en s`avonds laat als een blok in slaap vallen,volgende week gaan wij een nachtje in een tent,omdat we op bezoek gaan bij de buurtjes,fijn dat je er weer bent enne met mij gaat het gelukkig alweer een stuk beter,alleen nog niet echt creatief,groetjes Joke.

akkina van steen zei

Welkom thuis,wat ontzettend fijn dat je er weer bent en datje ook weer goed thuis bent gekomen,nu begint weer het dagelijkse leven,ik moet nog een paar dagen weg in augustus,maar dit jaar niet zo ver want wij hebben onze woning wat veranderd en geschilderd,dus veel kosten gehad en dan ook nog eens een nieuwe auto,dus wat monder vakantie maar we hebben steeds mooi weer gehag en dat is dan ook wel erg fijn!

lenny zei

Hallo paula fijn dat je er weer bent en dat ik weer een berichtje van je krijg altijd leuk zo'n compliment.
je zal wel lekker bruin zijn en wat een uitzicht als je waker word toppie zeg
groetjes Lenny

Riet zei

Welkom Paula,gelukkig ben je weer veilig thuis.
Al het leuke komt zo snel een eind vind je niet?
Nu behangen,het word steeds warmen meis,sterkte hoor.

Liefs Riet.

Thea zei

Ja, nu begrijp ik het ook waarom je elk jaar weer naar spanje gaat. Wat een uitzicht, heerlijk gewoon.
En wat een ruimte om je heen.
Ik ben blij dat je weer thuis bent zodat we weer lekker kunnen knutselen.

Groetjes Thea

Tiets zei

welkom thuis hoor en zo te zien hebben jullie je daar prima kunnen vermaken.

Jolanda zei

Wat super dat jullie het zo leuk hebben gehad en wat een mooi uitzicht! Bedankt voor je berichtje op m'n blog en je had die awards ook echt verdient!!

groetjes Jolanda

Sandra zei

Hoi Paula ,
Fijn dat je er weer bent!ziet er goed uit zeg zo daar op het strand heerlijk lijkt me dat.

En dus ook alweer aktief met papier allleen is het nu behang-papier ....whoehahaha

sterkte met behangen ....

Groetjes San,

Ila zei

It looks and sounds like you had a Fabulous time...What a lovely view!!...Thanks for sharing the photos!!...Hugs, Ila

Trudy zei

Paula welkom thuis
Wat super dat jullie het zo leuk hebben gehad en wat een mooi uitzicht!
Groetjes Van Trudy

M@rtine zei

Welkom thuis Paula,ziet er gezellig en heerlijk uit je vakantie!

Groetjes Martine

Ilonka zei

hoi Paula ik heb een vraagje kan je mij er soms antwoord op geven. Maar ik heb er nu vier gehad en bij een heb ik tien mensen geselecteerd. Als je steeds er eentje bij krijgt . Mag of is het de bedoeling dat je hem zelf dan ook weer door mag geven. Dat is mij nu nog steeds onduidelijk.


Groetjes Ilonka