maandag 10 augustus 2009

Hugs to you at christmas


Zondag waren de mannen naar FC Utrecht en hebben mijn buv Anneke en ik lekker zitten kletsen en freubelen, maar we hebben wel 2 kaartjes gemaakt waar dit er 1 van is. Het is een kerstkaartje geworden met een Motivet stempel en heel mooi papier van Best Creation Inc. beiden te koop bij Krea 'Teja'. Het is niet speciaal kerstpapier maar er zit glitter op en sterren dus heel geschikt voor de kerst en weer eens andere kleuren.
Er zit deze keer niet zo veel op mijn kaart omdat ik dat jammer vond van mijn papier, die stralen van de ster rechtsboven zijn helemaal glitter, ik hoop dat jullie dat kunnen zien. Hoe vinden jullie hem?

Liefs,

Posted by Picasa

14 opmerkingen:

Marley zei

Paula ik vind hem super! Je hebt gelijk dat je niet te veel 'poes pas' erop aan hebt gebracht want het papier is schitterend en komt zo goed tot zijn recht.. en tsja je weet wat ik van de stempels vind he? helemaal geweldig haha..

Heel veel liefs, Marley

Eef zei

Hallo Paula,

Ik vind het een heel mooi kaartje,en het is net wat je zegt,soms hoef je niet veel aan een kaart te doen om h'm tot z'n recht te laten komen.

Groetjes Eef

Maris zei

heel leuk paula, en ja als het te druk wordt is het ook niet mooi he xx liefs van maris

Gonny zei

Hoi paula

Hele leuke kaart

groetjes gonny

* √úla * zei

En ik dacht, dat er niet zo veel late vogels, behalve me zelf waren ;-)
Prachtige kaart en heb je gelijk zonde van zo'n mooi papier om nog meer te gaan versieren.Zonder alle extras is ook erg mooi af.
groetjes Ula

Jolanda zei

wat een geweldig leuk kaartje is dit geworden!! En wat heb je een leuke stempel gebruikt!!

Groetjes Jolanda

Ilonka zei

Ik vind hem eigenlijk wel iets anders als altijd de geijkte kleuren , Ik hou daar wel van . Weer een toppertje.

Corry zei

Hoi Paula
Hij is super.
Het papier is erg mooi en de motivetstempels zijn weer super ingelkeurd.
Hugs Corry

Karin zei

Superkaart Paula en gaaf papier. OVer je vraag: zodra ik het binnen heb dan zal ik je alles erover vertellen... eerst zelf zien voordat ik verdere reclame maak.... Maar goedkoop is het zeker niet.. dus zet je maar schrap...

Thea zei

Hoi Paula, wat een schatje en eh er staat genoeg op het papier zodat het lijkt of je hem heel erg versierd hebt hoor!! Het is een poepie,hihihi. Je andere kaartje heb ik al in het echie gezien ook al zo geweldig.

Groetjes Thea

Anneke zei

Hoi Paula, terwijl jij met mijn kleindochter zit te spelen zet ik even een berichtje op jouw blog. De kaart is super en heeft inderdaad niet meer nodig door het mooie papier. Ik kom zo even kijken hoe je hobbykamer is geworden. Groetjes Anneke.

Riet zei

Ohhh Paula,wat een prachtig kaartje, mooie stempels zeg, En wat een prachtig papier.

Liefs Riet.

Unknown zei

Your card is marvelous, Paula!!!!
Lovely image.
Hugs, Mumur.

miranda - miranda's freubelsite zei

leuk geworden!leuke stempel en gaaf papier!:)
groeten miranda