maandag 17 augustus 2009

Thank you so very much


Thank you so very much, deze is voor jullie die altijd van die leuke en lieve berichtjes achterlaten, ik vind dat super! Het behangen is achter de rug en het blijft een rot klus maar de slaapkamer is wel weer mooi geworden en dat was de bedoeling. Dit kaartje heb ik gisteren afgemaakt, ik had de sketch op een blog gezien en vond hem zo leuk dat ik hem ook heb geprobeerd. Alleen het kleuren van deze stempel vond ik erg lastig, 2 keer gedaan en nog niet helemaal tevreden. Dit papier (basic grey lemonade) vind ik geweldig, het zijn zulke leuke kleuren en natuurlijk te koop bij Krea 'Teja'. Nu ga ik maar eens poetsen in mijn huis, want dat moet ook af en toe en van de week wordt het heerlijk weer dus nu zoveel mogelijk doen. Hebben jullie dat nou ook, of vinden jullie poetsen leuk.

Ik heb net weer een mooie award van Gonny gehad en heb hem in mijn awards-kast rechts onderin op mijn blog gezet, ik ben er weer reuze blij mee en een ieder die hem mooi vind kan hem ook pakken, want jullie verdienen hem allemaal. Bedankt Gonny.

Groetjes en liefs,

Posted by Picasa

11 opmerkingen:

Unknown zei

Paula, your card is very, very gorgeous!!!!
Great details and beautiful combination of papers.
Your image is adorable!
Hugs, Mumur

Tara Godfrey zei

This is really sweet, Paula! I just love the adorable image and your colouring is just so beautiful!!!! Love the great BG Lemonade papers and all the details really make the card so special!
Hugs,t

* √úla * zei

Hoi Paula,
Als je het niet erg vind, dan heb ik liever andere hobby's dan poetsen ... brrrr :-((
Maar ja, wat moet dat moet he.
Ha,ha,ha dus jij vind BGrey lemonade ook mooi ;-)
Heel erg leuk met die tags en zeer mooi ingekleurd!
liefs Ula

Karin zei

Wat een vies woord is dat zeg... poetsen... bah, stom en zeer ondankbaar werk. En dan maar niet te praten over alle andere dingen in huis. Weet je waar ik elke minuut van de dag zou willen zijn? Precies, hier op mijn kamer... iets doen wat ik leuk vind...Hey Paula, je kaart is supergaaf geworden, en het inkleuren viel mij gelijk op dat het er zo mooi uitzag. Dus gooi die zorg maar overboord, het ziet er gewoon goed uit...

Ilonka zei

hoi Paula poetsen jadat moet maar.Het is ook niet mijn hobby. Maar je kaarten bekijken dat vind ik echt een feestje . Deze kaart is ook weer een plaatje. Ze worden steeds mooier.

Groetjes Ilonka

Eef zei

Ha Paula,

Wat een geweldige kaart heb je gemaakt zeg!

Enne....wat poetsen beterfd,ik maak liever een kaartje hoor,hahaha.

Groetjes Eef

Jolanda zei

Woow!! Wat een geweldige leuke kaart is dit geworden en wat heb je leuk papier gebruikt!!!

Groetjes Jolanda

Riet zei

Wat een schitterend kaartje Paula,heel mooi papiier ,mooie kleuren.

Liefs Riet.x

Maris zei

wat een leuk kaartje is dat, en dat papier vind ik ook zo mooi xx liefs van maris

Sandra zei

Wat een lieffie Paula!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wauw wat een geweldig kaartje, die heb ik gisteren niet gezien! Super.
Groetjes van Sjakkie