donderdag 27 augustus 2009

Merry Christmas


rechter binnenkant
Een kerstkaart, ik moet er nog niet aan denken hoor kerst, want ik vind de zomer zo lekker.Ik zag deze sketch al lang geleden bij Bev en met dit leuke My Minds Eye papier dan maar weer eens een kerstkaart. Dus heb ik dat deze zondag zitten maken en van de week geen tijd meer gehad om hem op mijn blog te zetten, omdat we op de beurs in Den Bosch staan (Krea 'Teja') en daar heel druk mee zijn geweest, omdat Thea ook nog ziek was en er moest nog van alles gebeuren. Vandaag was de 1e dag en het was druk, warm, gezellig en weer blogdinnen gezien, dat is altijd leuk in het echie. Alleen soms is het zo druk dat je niet veel kan praten en ik ze ook niet herken. Dus als er dames van de blog komen vind ik het leuk als jullie even zeggen we je bent, wij hebben een naambordje op dus voor jullie is het makkelijker te zien wie wie is. Wij zien zoveel gezichten.
Zo dat was het weer voor vandaag, misschien tot in Den Bosch en anders tot blogs. Zondag heb ik weer veel tijd om berichtjes bij jullie achter te laten nu maar af en toe wat, dus kijk ik weer uit naar jullie reactie op mijn kaart. Doei

Groetjes en liefs,


Posted by Picasa

maandag 24 augustus 2009

zwart-wit doosje




Sjak, Anneke en ik hebben van de week een doosje gemaakt, het model uit het boekje van Ellis Hendriks. We hebben vreselijk gelachen want het ging niet echt goed bij de dames. Dan weer de rand tekort, dan weer de deksel te groot, kortom er verdween nog wel eens wat in de prullenbak. Uiteindelijk toch geslaagd, al heb ik ze bij de andere 2 nog niet op de blog gezien. Ik moest de mijne nog versieren en dat is nu af en ik vind hem wel geslaagd, jullie ook?

Ik heb gisteren van Loes en Joyce 2 awards gekregen, waar ik weer heel blij mee ben en heb ze rechts onderin in de blogkast op mijn blog gezet. Iedereen die op mijn bloggie komt verdient er een, dus pak hem mee als je hem mooi vind. Jullie verdienen hem ook. En natuurlijk Loes en Joyce hartstikke bedankt!


Fijne zonnige dag nog, Liefs,

Posted by Picasa

donderdag 20 augustus 2009

Perfect moment

Het is hier bloedheet, bij jullie waarschijnlijk ook, maar ik wilde toch nog even dit leuke zomerse kaartje erop zetten. Ik heb deze stempels van Magnolia al heel lang en nog nooit wat meegedaan. Ineens door het mooie weer kwam ik hier op, en met weer een leuke lijn van het papier van DaisyBucketDesigns (Playful Petals) is dit het geworden. De achtergrond met dat rondje is al zo, dus dat was lekker makkelijk deze keer. Ik vind hem zelf leuk geworden en jullie.

Ik hoop dat het weeralarm meevalt voor ons allemaal en dat het niet te gek wordt.

Liefs en zonnige groetjes,


Posted by Picasa

dinsdag 18 augustus 2009

Beterschap


Een kaartje gemaakt voor iemand die ziek is (gelukkig nog niet nodig) en weer een voorbeeldje voor de beurs, want Thea heeft van deze papierlijn zoveel leuke binnengekregen. Het is van DaisyBucketDesign en alle 2 de kanten zijn mooi. Vooral deze paarse lijn die heet Posh posies. Een tijd geleden was er bijna geen paars en nu gelukkig volop. Ik vind dat top. Het motivet stempeltje is ook zo leuk voor deze kaart, dus ik vind hem geslaagd en jullie? Fijne dag verder en geniet van het mooie weer, want dat is toch geweldig nietwaar.

liefs,

Posted by Picasa

maandag 17 augustus 2009

Thank you so very much


Thank you so very much, deze is voor jullie die altijd van die leuke en lieve berichtjes achterlaten, ik vind dat super! Het behangen is achter de rug en het blijft een rot klus maar de slaapkamer is wel weer mooi geworden en dat was de bedoeling. Dit kaartje heb ik gisteren afgemaakt, ik had de sketch op een blog gezien en vond hem zo leuk dat ik hem ook heb geprobeerd. Alleen het kleuren van deze stempel vond ik erg lastig, 2 keer gedaan en nog niet helemaal tevreden. Dit papier (basic grey lemonade) vind ik geweldig, het zijn zulke leuke kleuren en natuurlijk te koop bij Krea 'Teja'. Nu ga ik maar eens poetsen in mijn huis, want dat moet ook af en toe en van de week wordt het heerlijk weer dus nu zoveel mogelijk doen. Hebben jullie dat nou ook, of vinden jullie poetsen leuk.

Ik heb net weer een mooie award van Gonny gehad en heb hem in mijn awards-kast rechts onderin op mijn blog gezet, ik ben er weer reuze blij mee en een ieder die hem mooi vind kan hem ook pakken, want jullie verdienen hem allemaal. Bedankt Gonny.

Groetjes en liefs,

Posted by Picasa

vrijdag 14 augustus 2009

Happy Halloween


Ditis de 2e kaart van zondagmiddag en het is nog lang geen halloween maar ik vond de stempel en papier zo leuk hiervoor en ook daar moeten we een voorbeeld van hebben op de beurs. Ik ben nu echt aan het behangen, vorige week was het te warm maar wilde toch even deze kaart erop zetten dan kan ik tussendoor even een berichtje lezen, dat houd de moed erin. Ik vind de kaart erg leuk geworden, jullie ook ? Fijn zonnig weekend allemaal,

Liefs,

Posted by Picasa

woensdag 12 augustus 2009

Het is een jongen



Sjak was vorige week dinsdagavond bij me en toen hebben we van dit leuke nieuwe papier een kaart gemaakt en ik wilde graag een baby-jongenskaart erbij dus heb ik dit ervan gemaakt en kwam Sjak met het idee om die bloem door te knippen en ik vond dat eerst wel raar, maar nu heeft het wel wat, het is weer eens wat anders. Alles op de kaart is te koop bij Krea 'Teja' en de kaart is in het echt te zien op de beurs in Den Bosch, waar we natuurlijk alweer druk voor bezig zijn. Hoe vinden jullie hem? Ik hoor het graag.

Liefs,

maandag 10 augustus 2009

Hugs to you at christmas


Zondag waren de mannen naar FC Utrecht en hebben mijn buv Anneke en ik lekker zitten kletsen en freubelen, maar we hebben wel 2 kaartjes gemaakt waar dit er 1 van is. Het is een kerstkaartje geworden met een Motivet stempel en heel mooi papier van Best Creation Inc. beiden te koop bij Krea 'Teja'. Het is niet speciaal kerstpapier maar er zit glitter op en sterren dus heel geschikt voor de kerst en weer eens andere kleuren.
Er zit deze keer niet zo veel op mijn kaart omdat ik dat jammer vond van mijn papier, die stralen van de ster rechtsboven zijn helemaal glitter, ik hoop dat jullie dat kunnen zien. Hoe vinden jullie hem?

Liefs,

Posted by Picasa

zaterdag 8 augustus 2009

Eindelijk hier is weer een kaart


Linkerbinnenkant waar geld in kan

rechterbinnenkant voor de tekst

Ja hoor hier is ie dan! Het is weer gelukt om een kaart te maken, samen met Anneke hebben we maandagavond zitten freubelen en wilde ik een kaart maken voor Jordy ( de zoon van Thea en Jan) die dinsdag jarig was. De binnenkant heb ik net nog even gedaan, want hij viert z'n verjaardag vandaag en daar gaan we dus zo naartoe. Ik vond dit papier en motivet stempeltje heel toepasselijk voor deze jongenskaart. Toen ik thuis kwam van vakantie lag er een kado-enveloppe bij de post van Krea 'Teja' met 5 van deze motivetstempels erin, dat was natuurlijk een leuke verrassing en dus maar gelijk 1 ervan gebruikt hiervoor. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden en wens jullie ook allemaal een fijn weekend met een lekker zonnetje.

Liefs,


Posted by Picasa

vrijdag 7 augustus 2009

Award

Ik heb weer een leuke award van Jol@nd@ gehad en nu wil ik hem ook aan een aantal personen doorgeven die altijd leuke berichtjes achterlaten en super kaartjes maken. Eigenlijk zijn jullie dat allemaal, maar als ik dat doe en zeg dat jullie hem eraf mogen halen gebeurd dat toch niet. Dus hierbij de genomineerden:

Thea, Anneke, Sjak, Karin, Riet, Corry, Jose, Gonny, Miranda, Nicole, Angelique, Ellen, Ilonka,Sandra, Tiets, Janet, Bev.

Veel plezier ermee en jullie verdienen hem, Liefs

zondag 2 augustus 2009

Hallo allemaal ik ben er weer !

Caravan +voortent en luifel.

Ons uitzicht uit de caravan.

Je word wakker en ziet dit.

Hallo blogdinnetjes, ik ben weer terug van onze bijna 4 weken vakantie. We zijn met de auto naar Blanes (Spanje) gereden en hebben daar de caravan in de stalling staan en opgehaald dan zetten we de hele handel op en begint onze vakantie. We staan meestal naast het strand en hebben dus dit schitterende uitzicht iedere dag. In de zee links achter die berg ligt Lloret de mar. Het weer was niet altijd even goed, veel wind en bewolkt maar we hebben het er altijd veel lol met belgen, fransen, en natuurlijk nederlanders. We komen er al jaren dus het is net of je thuis komt heel gezellig dus. Maar aan al het leuke komt ook een eind en nu zijn we dus alweer 1 week thuis en heb ik alweer gewassen en op onze slaapkamer het behang eraf gehaald want afgelopen vrijdag kregen we ons nieuwe boxspringbed (want het waterbed was voor de vakantie alweer kapot) dus nu moet ik als het niet meer zo warm is nog behangen. Net of je niet bent weggeweest, maar wel meer energie. Dus nu kon ik dus eindelijk mijn laptop aandoen en dit gaan schrijven aan jullie. Ik heb bij sommige bloggers nog weleens vanuit Spanje een reactie achtergelaten maar het ging erg moeizaam op internet vanuit daar en zeker toen het drukker werd.Het is heel raar dat je geen reactie terug krijgt en niet kan schrijven dat je op vakantie bent. Dus daarom nu dit verhaal en ik heb jullie ondanks de lekkere vakantie wel gemist, maar ik ben er weer en ga weer reacties achterlaten bij jullie, dus tot gauw.

Liefs en zonnige groetjes


Posted by Picasa