dinsdag 2 augustus 2011

Bonnes Vacances

Hallo, we zijn weer terug van vakantie in Spanje, waar het weer heel gezellig was, maar erg slecht weer en weinig zon.
Gelukkig was de temperatuur wel goed en zeker beter dan hier.
We staan altijd op een camping in Blanes waar we intussen veel vrienden hebben o.a. fransen, belgen en natuurlijk nederlanders. Ieder jaar nemen we wat voor elkaar mee.
Dit jaar had ik een mandje gemaakt met wat Hollandse producten en daarbij een blok met papiertjes en die versierd op de bovenkant,
zoals je hierboven kunt zien. Ze vonden het super leuk dat ik dat zelf had gemaakt.
Het was niet zo veel werk want de plaatjes zijn kant en klaar (3d stickers van FF-friends) en dan een beetje versieren met mallen van Cheery Lynn of Magnolia. Dit komt allemaal bij Krea Teja vandaan.

Dit was het weer voor vandaag en vanuit een warm Nieuwegein tot de volgende keer,

Liefs Paula.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Jacqueline (Sjakkie) zei

Welkom terug in blogland, was al op de Krea Teja blog geweest, maar ik kon het niet laten om hier ook een berichtje achter te laten. Je notitieblokjes zijn prachtig!
Liefs van Sjakkie

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Paula,lief die beertjes,mooi papier en details.

Liefs Riet.

Unknown zei

Dit ziet er geweldig uit Paula wat leuk dat jullie steeds het zelfde groepje ontmoeten en dan is het zeker leuk om zo iets moois uit te wisselen.

Lieve groetjes Suze

Kaartenkraam zei

Via via hier terecht gekomen en ik ben meteen volger geworden want ik vind dat je hele leuke dingen maakt. Deze notitieblokjes zien er ook schattig uit en weer heel anders dan ik zelf vaak doe. Ik zal ze ook eens op mijn blog zetten trouwens (goed idee!).

groetjs van Ank