maandag 20 april 2009

Weer thuis van een super weekend

Ik ben er weer, alleen met een verhaaltje. Ik ben van donderdag tot zondag met 4 vriendinnen naar Milaan geweest om te shoppen en een klein beetje ook cultureel het was geweldiggggg. We hebben zo veel leuks en moois gezien en wat een ontzettend vriendelijke mensen. Natuurlijk ook veel kleding gekocht ondanks dat we maar een klein koffertje mee mochten nemen is het toch gelukt. Heel veel plezier gehad, veel gelachen en lekker terrasjesweer. Het eten was ook heerlijk dus een superrrr weekend. Het is helaas weer voorbij dus wilde ik er even een kaartje op zetten die ik nog had liggen en dan mijn verhaal eronder, maar ik heb voor mijn verjaardag (die pas 1 mei is) een nieuwe laptop gehad, die een stuk sneller is (jippie) en nu kunnen Hans en Nancy die alles voor me hebben geinstalleerd niet het picasa programma en moet ik dus donderdag Jan van Thea even vragen. Dus tot die tijd even geen kaartje alleen dit verhaaltje. Maar zo heb ik wel even tijd morgen, na mijn werk om bij jullie te kijken en berichtjes achter te laten. Tot vlug en liefs Paula.

6 opmerkingen:

Gonny zei

Hoi paula

Leuk zeg zo een paar daagjes weg En fijn dat het gezellig was En ij ook 1 mei jarig ik ook leuk We zien je kaartje van zelf wel weer komen Veel succes met je laptop

groetjes gonny

José van Oers zei

Oooooo wat leuk Paula paar daagjes naar Milaan. en dan had je wel een klein koffertje maar zeker heel veel plastic tasjes en/of een grote rugtas. Of had je laagjes over elkaar aan gedaan????
Is wel een onzettend mooi kado zeg wat je voor je verjaardag gekregen hebt. De kaartjes zien we vanzelf wel weer komen.
groetjes José

Karin zei

Hee Paula, je hebt er goed van genoten die dagen in Milaan. Leuk hoor!! Zeg, je kan nog steeds meedoen hoor met mijn blogcandy. Het enige wat je nog maar hoeft te doen is een mailtje sturen en het antwoord staat op mijn blog. Dus pak die kans om een paar leuke afdrukjes te winnen...

Ilonka zei

hoi Paula Welkom thuis. Heerlijk he een paar dagen Milaan. En wat een verwennerij met al die kleding. Vooral met al die moois uit Milaan. IK koop zelf ook graag kleding in Italie Zo vrouwelijk!! Fijn dat je zo genoten hebt.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Je was maar 4 dagen weg, maar ik heb je echt gemist hoor!
Gelukkig gaan we morgen gezellig scrappen met Nancy. Ik vind het leuk, weer eens wat anders en ik heb nog zoveel liggen.
Groetjes en tot morgen, Sjakkie

Unknown zei

lekker hoor een paar daagjes er tussen uit.en wat een mooi kado heb jij gehad zeg!!!En je kaartje hierboven is weer een toppertje hoor!!!
ik wens je een heel fijn weekend.
groetjes emilie