maandag 30 november 2009

Magnolia event deel 1 en nog een paar




Vrijdag ben ik met Jacqueline, Thea en Corry naar de Magnolia event geweest en dat was hartstikke leuk en gezellig. Akkina is ook nog gezellig bij ons komen zitten en we hebben 3 mooie projecten gemaakt en 1 make en take project in de winkel dat is dus deze (rechtsbovenin). Het is een envelopje om bv. geld in te doen, het ziet er leuk uit en is best vlug klaar, dus ik dacht ik maak er gelijk nog een paar om kado te geven. Mijn schoonzoon is morgen jarig en die wil graag een boormachine dus daar heb ik de zwart-witte voor gemaakt met een leuk stempeltje van FF met een gereedschapkist. De rest weet ik nog niet, komt wel een keer van pas.

Er zit om de envelopjes een banderol en op de foto's zie je ze met en zonder, dan liggen ze ervoor.
Met mijn andere projecten ben ik nog bezig maar die volgen spoedig.

Fijne dag allemaal en tot het volgende project,
Liefs,


Posted by Picasa

donderdag 19 november 2009

Winter Wonderland


Hallo ik ben er weer na een leuke, gezellige maar ook vermoeiende krea doe. Ik moest deze keer echt een paar dagen even bijtanken en had dus geen zin in mijn computer of kaartjes maken. Toch was het weer geweldig om te doen en ook met veel bloggers kennisgemaakt in het echie, dat is toch altijd weer leuk. Met mijn logees is het ook prima gegaan en we hebben lekker gekletst en ik heb weer het een en ander op de computer geleerd.
Dinsdagavond toch nog wat gemaakt met Jacqueline, maar het is vrij eenvoudig geworden, doordat het plaatje wat groot is. Het zijn 2 stempels van Great Impressions (sinds kort bij Krea 'Teja' te koop) en die heb ik gemaskerd.
De kleur van het cardstock en papier is zeegroen maar dit is weer eens niet te zien jammer genoeg. Als je goed kijkt kun je nog wel de glitter op mijn kleurwerk zien.
De sneeuwvlokmal heb ik pas en is van Crealies ik vind hem zelf erg leuk.
Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en kom ook weer vlug langs op jullie bloggie.

Liefs en fijne avond,

Posted by Picasa

dinsdag 10 november 2009

Voorbeeld kaartjes voor de Krea Doe



rechter binnenkant
Zoals jullie weten ben ik designer voor Krea 'Teja' en aangezien Thea zoveel nieuwe stempels binnen heeft gekregen en daar natuurlijk niet allemaal een voorbeeld van kan maken heb ik er vast 2 gemaakt.
De 1e kaart is met een Forever Friends element (geen stempel dus) en het mooie papier van Imaginisce Polar Expressions. Verder heb ik een Nestabilitie label 6 gebruikt, sneeuwvlok ponsen en een leuke sneeuwvlok bedel.
Bij de 2e kaart is ook de binnenkant gedaan en heb ik de nieuwe stempels, zowel de tekst als de sneeuwpop en het papier van Magnolia gebruikt. De naam van het papier is White Christmas . De stempel is ingekleurd met de copics, de achtergrond met de airbrush bewerkt en de muts en onderkant met sneeuw gedaan en glitter eroverheen.
Al deze spullen zijn te koop bij de Krea 'Teja' Webshop http://shop.kreateja.nl/ en op de Krea Doe.
Willen jullie ze in het echt zien, dat kan deze week op de Krea Doe want daar staan wij op standnr. 01.B074 en 01.B076.

Ik kan dus helaas deze week niet zoveel reacties bij jullie achterlaten, want ik sta de hele week op de beurs en heb deze week ook 2 meiden van de beurs die bij mij logeren, heel gezellig natuurlijk maar waarschijnlijk weinig blogtijd over.
Dat maak ik dan volgende week wel weer goed en kijk ik naar jullie kaartjes van de afgelopen week.

Ik kijk weer uit naar jullie leuke en lieve reacties, het is altijd weer een feest om te lezen.
Dus misschien tot op de beurs en anders tot blogs.

Lieve blogdinnetjes een fijne week allemaal,


Posted by Picasa

dinsdag 3 november 2009

Prettige feestdagen


Deze keer een rustige kaart met versierde kerstboom. Een tijd geleden heb ik dit plisse -onderstuk gezien bij Bev en vond dat zo leuk dat ik het ook eens heb geprobeerd en daarom wilde ik hem niet te druk anders zie je er niets meer van. De kerstboom heb ik versierd zodat hij niet zo kaal is. Ik vind hem wel geslaagd en jullie?
Een fijne avond liefs,

Posted by Picasa