vrijdag 26 juni 2009

Gefeliciteerd Angelique en Erik



binnenkant




detail bloemen

Deze kaart hebben we aan Angelique en Erik gestuurd voor hun huwelijk . Zij trouwen vandaag en Thea en ik hebben samen van de week deze kaart zitten maken . Wij vonden het leuk om ze een kaartje te sturen op deze bijzondere dag. Hopelijk hebben ze een mooie dag , het weer zit in ieder geval erg mee. Het was een leuke kaart om te maken zeker met z'n 2en. Ik mocht hem van Thea om m'n blog zetten dus eigenlijk zijn de reacties die jullie geven voor ons 2.
Fijne dag allemaal en een goed weekend.
Liefs,

Posted by Picasa

vrijdag 19 juni 2009

tasje en doosje met MOTIVET stempel











Hier is dan het doosje en tasje wat ik nog moest fotograferen. Ik heb nu geleerd hoe dat moet en heb de foto's in de tuin bij mijn mooie bloemen gemaakt. Ze doen het zo goed dat ik dat ook op de foto wilde zetten. Toevallig zijn de stempels hetzelfde maar ze staan hier zo leuk bij. Het zijn ook zulke schatjes. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Fijne vrijdagavond allemaal!
Liefs,






Posted by Picasa

dinsdag 16 juni 2009

Swapscrapkaart deel 2

Dit is mijn kaart !

Deze kaart heb ik gekregen.

Hier is dan de swapkaart die ik heb gefabriceerd met het pakketje wat ik heb gekregen. Ik vond het nog wel moeilijk omdat ik dit groen vrij fel vind bij dit papier.Ook heb deze keer maar weer eens de potloden gebruikt, blijft toch ook erg mooi. Maar hij is klaar en het was leuk om te doen en weer eens wat anders. Ik heb ook nog een mooie award gekregen van Ilonka, bedankt Ilonka ik ben er super blij mee. Fijne dinsdag nog allemaal.
Liefs,

Posted by Picasa

maandag 15 juni 2009

Fokke Happy Birthday

Deze MOTIVET stempel
(Dexter) is in Nederland alleen te koop bij Krea 'Teja'.

binnenkant
Ik heb lekker de hele dag zitten freubelen. Hans moest werken dus ik had het hele weekend voor mezelf. Eerst een tasje afgemaakt, toen een doosje en daarna deze mannenkaart gemaakt en zelfs de cricut weer tevoorschijn gehaald voor de letter F. Degene die deze kaart nl. krijgt
heet Fokke, dus het leek me leuk om de letter erop te zetten. En natuurlijk die leuke stempel van MOTIVET (deze heet Dexter) .Ik vind het geheel best goed geslaagd voor een mannenkaart. Nu moet ik nog even mijn swapkaart kleuren dan is ie ook klaar dus die zien jullie morgen. Het tasje en doosje moet nog op de foto dus komt nog. Nu ga ik slapen want het is al weer veel te laat. Ik hoor graag hoe jullie hem vinden.

Bedankt alvast en liefs,

Posted by Picasa

vrijdag 12 juni 2009

Swapkaart voor Marianne

Dit is mijn swapkaart aan iemand die ik niet ken en ook haar blog niet. Ik doe mee aan de swapkaarten bij Tiets en dan moet je degene die onder je op de lijst staat een kaart sturen met dezelfde materialen als die ik heb gebruikt en ik krijg weer van degene boven mij een pakketje en kaart opgestuurd. Ik vind het leuk om te doen en weer een andere uitdaging. Ik heb mijn pakketje inmiddels ontvangen, dus dit weekend aan de slag met die materialen voor een leuke kaart. Jullie zien beide kaarten dit weekend wel op mijn blog verschijnen.
Zonnige zaterdag allemaal,
Liefs,


Posted by Picasa

zondag 7 juni 2009

Veel plezier met MOTIVET stempels


binnenkant

Wat is het een schatje he. Eindelijk waren ze er dan de Motivet stempels bij "Krea Teja" en als verrassing kregen Sjak en ik er een paar van Jan en Thea, dus maar even gisteravond onder het voetbal een kaartje gemaakt en hier is ie dan. Ik vind hem super geworden al heb ik het plaatje 2 keer moeten kleuren, want de 1e vond ik niet mooi, dat is toch nog wel even lastig een dier, maar alles is te leren dus ook dit. Ik heb nu ook eens een keer de binnenkant gedaan, anders is die zo donker. Sommigen doen dat altijd en ik vind dat zo mooi. Hoe vinden jullie hem geworden? Fijne zondag verder en bedankt voor je bericht.
Liefs,

Posted by Picasa

vrijdag 5 juni 2009

Thank you all


Dit is de label die erin zit.

Deze kaart is voor iedereen die altijd leuke en lieve berichtjes achterlaten op mijn blog. Dat vind ik super leuk en ben er altijd blij mee.
Ik heb hem van de week met Anneke zitten maken, het is de workshopkaart (file-folder) van Tiets en ik vond het weer eens even wat anders als een gewone kaart. Het was ook erg leuk om te maken al moest ik soms even puzzelen. Ik ga hem zeker nog een keer doen als kerstkaart. Nu ga ik eten en vanavond lekker voor de tv, dancing with the stars kijken. Van het weekend komt er vast nog een kaart op mijn blog met de nieuwe MOTIVET stempels. Dus tot dan en een fijne avond en zaterdag.
Liefs,

Posted by Picasa

woensdag 3 juni 2009

SOL 2-6 Yippee en een Award!



Yippee het is niet alleen een mooie dag, maar het was een fantastisch weekend met dat heerlijke weer en toen ook nog gisteravond de SOL bij Tiets wat altijd leuk is en gisteravond helemaal want we hebben met z'n drietjes, Sjak, Thea en ik bij Thea de SOL gedaan en dat is toch altijd weer leuker als alleen. Dit is mijn SOLkaart geworden en ondanks dat het oranje is, wat ik altijd een moeilijke kleur vindt, is hij wel geslaagd denk ik. Yippee ik hoor weer graag jullie reacties!

En ik heb van Ilonka en Jolanda een award gekregen. Natuurlijk ben ik daar heel blij mee! Ilonka en Jolanda heel erg bedankt.


Fijne dag , liefs
Posted by Picasa

maandag 1 juni 2009

Emilie Happy Birthday


linker binnenkant

rechter binnenkant

Emilie is vandaag jarig en daar heb ik deze kaart voor gemaakt, ik hoop dat ze 'm al ontvangen heeft, door de pinksteren is het toch anders. Anders ziet ze hem nu in ieder geval op haar verjaardag! Emilie gefeliciteerd en jou dag kan vast niet stuk met zulk geweldig weer, waar we allemaal gelukkig van hebben kunnen genieten. Ik ben weer benieuwd wat jullie van de kaart vinden , dat lees ik graag.
Fijne avond nog en liefs,

Posted by Picasa